Bridal Expo 12 - 13 - 14 Ιανουαρίου 2019

Έκθεση Γάμου Bridal Expo 2019

Bridal Expo 12 - 13 - 14 Ιανουαρίου 2019

Η πρώτη έκθεση της χρονιάς είναι γεγονός!


Δείτε εδώ τις εκθέσεις γάμου για το 2019, Περιστέρι, Ζάππειο, Παιανία, Helexpo


Μια μοναδική διοργάνωση αφιερωμένη στους μελλόνυμφους και στους νέους γονείς.
120 εκθέτες και 30 σχεδιαστές είναι στη διάθεσή σας στις 12-13 και 14 Ιανουαρίου 2019 στο Ζάππειο Μέγαρο.


Οργανώστε τον γάμο σας, βρείτε το ιδανικό κτήμα ή χώρο δεξιώσεων, το τέλειο νυφικό και φωτογράφο, εντυπωσιάστε με το νυφικό χτένισμα και μακιγιάζ... για να είναι εκείνη η ημέρα... μοναδική!

 

Μία μοναδική διοργάνωση γάμου και βάπτισης, διοργανώνεται κάθε Ιανουάριο στο ωραιότερο κτήριο της Αθήνας, το Ζάππειο Μέγαρο.

Η Bridal Expo και μαζί η Bridal Fashion Week είναι δύο εκδηλώσεις που συλλειτουργούν τις ίδιες ημερομηνίες και αποτελούν το μεγαλύτερο Bridal Fashion Event της χώρας.

Συμμετέχουν οι καλύτερες επιχειρήσεις της Αθήνας με τα ωραιότερα νυφικά της πόλης, όλα τα προϊόντα και τις επιλεγμένες υπηρεσίες που αφορούν στην οργάνωση του γάμου & της βάπτισης. Ιδέες για την οργάνωση της δεξίωσης, του ταξιδιού, της φωτογράφισης, της βιντεοσκόπησης, του στολισμού και της διακόσμησης. Στην πλειονότητά τους αυτές οι επιχειρήσεις παρουσιάζονται αποκλειστικά στη Bridal Expo και αυτό αποτελεί πολύ δυνατό κίνητρο για τους επισκέπτες οι οποίοι δεν θα μπορέσουν να δουν αυτές τις επιχειρήσεις σε καμία άλλη διοργάνωση.

Η πολυτέλεια του Ζαππείου, με την ιδιαίτερη διακόσμηση των χώρων του που γίνεται προς χάριν της γαμήλιας αυτής συνάντησης, τα δυνατότερα brandnames και οι σχεδιαστές που συμμετέχουν, καθώς και ο συνδυασμός της έκθεσης με την μοναδική στην Ελλάδα Bridal Fashion Week, συνθέτουν τις προϋποθέσεις για τις οποίες δικαίως ο Τύπος χαρακτήρισε τη Bridal Expo και τη Bridal Fashion Week σαν το μεγαλύτερο και ωραιότερο fashion event της Αθήνας.

Στους μελλόνυμφους προβάλλονται οι 120 καλύτερες επιχειρήσεις της Αθήνας οι οποίες παρουσιάζουν, μαζί με 30 Έλληνες σχεδιαστές, τις πλέον μοντέρνες ιδέες και τάσεις που χρειάζονται τα ζευγάρια, για την τέλεια οργάνωση του γάμου και της βάπτισης.

Το επισκεπτήριο που συγκεντρώνεται στις τρεις (3) ημέρες που λειτουργεί η διοργάνωση υπερβαίνει τα 12.000 άτομα.

Ειδικό τμήμα που προβάλει την Ελλάδα σαν γαμήλιο προορισμό λειτουργεί στο πλαίσιο της Bridal Expo και συγκεντρώνει όλο το ενδιαφέρον μελλονύμφων, wedding planners, επίσημων φορέων και δημοσιογράφων. Το καινούργιο project “Greece the wedding destination” ξεκίνησε το 2016 με μεγάλη επιτυχία. Παρουσιάστηκαν δώδεκα (12) γαμήλιοι προορισμοί και έκλεισαν συμφωνίες με αρκετούς μελλόνυμφους. Το τμήμα αυτό εξελίχθηκε στη διοργάνωση του 2017 και 2018 και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το 2019.

Δείτε περισσότερα εδώ: http://www.bridalexpo.gr

Μοιραστείτε το: 

Δημοφιλή Άρθρα