NEW LIFE EXPO WEDDING 18 - 21 Ιανουαρίου 2019

Έκθεση γάμου new life 2019 M.E.C. Παιανίας

NEW LIFE EXPO WEDDING 18 - 21 Ιανουαρίου 2019

Η έκθεση γάμου 'NEW LIFE EXPO WEDDING' θα πραγματοποιηθεί στο M.E.C. Παιανίας από τις 18 έως 21 Ιανουαρίου 2019.

Η έκθεση κοινού για το γάμο και τη βάπτιση που διοργανώνεται από το 1996 και προσελκύει σταθερά χιλιάδες μελλόνυμφους και νέους γονείς! Η έκθεση έχει πανελλήνια εμβέλεια και συγκεντρώνει σε κάθε διοργάνωση της κορυφαίες εταιρείες της αγοράς γάμου και βάπτισης.


Δείτε εδώ τις εκθέσεις γάμου για το 2019, Περιστέρι, Ζάππειο, Παιανία, Helexpo


Οργανώστε τον γάμο σας, βρείτε το ιδανικό κτήμα ή χώρο δεξιώσεων, το τέλειο νυφικό και φωτογράφο, εντυπωσιάστε με το νυφικό χτένισμα και μακιγιάζ... για να είναι εκείνη η ημέρα... μοναδική!

 


Η έκθεση στην πολυετή της πορεία, έχει καταφέρει να αποτελεί το κύριο σημείο συνάντησης της αγοράς του γάμου και της βάπτισης με όλους τους μελλόνυμφους αλλά και τους νέους γονείς που βαπτίζουν το παιδί τους!

Σε κάθε διοργάνωση της κορυφαίες επιχειρήσεις και οίκοι, παρουσιάζουν προϊόντα και υπηρεσίες για την τέλεια οργάνωση της τελετής, της προετοιμασίας της νύφης, της δεξίωσης, του σπιτιού, του γαμήλιου ταξιδιού αλλά και της βάπτισης!

Τιμή εισιτηρίου: 5

Ωράριο Λειτουργίας:

Παρασκευή: 16:00 - 21:00
Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα: 10:00 - 21:00

Οδηγίες Πρόσβασης (με αυτοκίνητο)

Από Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας:  Στο κόμβο Μεταμόρφωσης, μπείτε στην Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο. Βγείτε στην έξοδο 17 Κάντζα.

Από Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου: Μετά τα διόδια Ελευσίνας, μπείτε στην Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο. Βγείτε  στην έξοδο 17 Κάντζα

Από Λεωφόρο Μεσογείων: Ακολουθείστε τη Λεωφόρο Μεσογείων και κατευθυνθείτε προς τη Λεωφόρο Λαυρίου στο ύψος του Σταυρού με κατεύθυνση προς Παιανία.

Από Αεροδρόμιο & Μαρκόπουλο: Μπείτε στην Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Ελευσίνα. Βγείτε στην έξοδο 17 Κάντζα

 


Parking

Το MEC διαθέτει 25.000 τ.μ. δωρεάν χώρους στάθμευσης, γύρω από τις εγκαταστάσεις του.

Δείτε περισσότερα εδώ: http://www.newlife-expo.gr/

Μοιραστείτε το: 

Δημοφιλή Άρθρα