Διαγωνισμός - 20 διπλές προσκλήσεις για την έκθεση New Life - MEC Παιανίας

Διαγωνισμός Προσκλήσεις  έκθεση γάμου NEW LIFE MEC Παιανίας 2019

Διαγωνισμός - 20 διπλές προσκλήσεις για την έκθεση New Life - MEC Παιανίας

Σε συνεργασία με τo Photographia by Voi-Noi σας προσφέρουμε 20 διπλές προσκλήσεις στη μεγάλη έκθεση για το γάμο και βάφτιση New Life στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας στις 18-21 Ιανουαρίου 2019.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό κάντε τα παρακάτω:
1. Like στη σελίδα μας
2. Δημόσια κοινοποίηση του διαγωνισμού
3. Tag τον φίλο με τον οποίο θέλετε να πάτε στην έκθεση

Λήξη Διαγωνισμού: Τετάρτη 16/01/2019 στις 20:00.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσω της σελίδας μας στο facebook και θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους δίνοντας το όνομά τους στην είσοδο της έκθεσης. Οι νικητές που θέλουν να παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το studio Photographia by Voi-Noi, Αναγνωστοπούλου 31-33 & Πινδάρου στο Κολωνάκι, κερδίζουν 15% έκπτωση στο πακέτο της επιλογής τους!
Για να συμμετάσχει κάποιος στον διαγωνισμό θα πρέπει να έχει κάνει και τα τρία βήματα του διαγωνισμού όπως αναγράφονται παραπάνω. Η επιλογή των νικητών θα γίνει με κλήρωση σε online software.

Όροι Διαγωνισμού:

Τα δώρα αφορούν 20 διπλές προσκλήσεις για την έκθεση "New Life" που θα διεξαχθεί 18-19-20-21 Ιανουαρίου 2019. στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας και θα κερδίσουν 20 νικητές με κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 16/01/2019 μετά τις 20:00.

Για να συμμετάσχει κάποιος στον διαγωνισμό θα πρέπει να έχει κάνει και τα τρία βήματα του διαγωνισμού όπως αναγράφονται παραπάνω. Η επιλογή των νικητών θα γίνει με κλήρωση σε online software. Από τον διαγωνισμό εξαιρούνται οι υπάλληλοι της σελίδας etoimazogamo.gr και οι α’ βαθμού συγγενείς τους. Το δώρο δεν ανταλλάζεται με χρήματα.

Μοιραστείτε το: 

Δημοφιλή Άρθρα