Το Γεράνι άνοιξε πρώτη φορά τις πόρτες του το 1982 στην ίδια διεύθυνση που βρίσκεται και σήμερα στον αριθμό 24 της οδού Ιακωβίδου στα Άνω Πατήσια. Πίσω από τον πολύ ιδιαίτερο αυτό χώρο βρίσκεται η Βάλια Πολυχρονίδη. Με καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης από οικογένεια μοδιστρών είχε από νωρίς το χάρισμα να αντιλαμβάνεται τις ανάγκες των γυναικών. Οι σπουδές στη ζωγραφική, η καλαισθησία της και η θεατρική αισθητική της δημιούργησε έναν χώρο που διατήρησε ακέραιη την ταυτότητά του μέσα στα χρόνια.

Στο ξεκίνημά του το Γεράνι, με επιγραφή ζωγραφισμένη στο χέρι από την ίδια την Βάλια, συμβαδίζοντας με το πνεύμα της εποχής συγκέντρωνε ρούχα χειροποίητα, ολομέταξα από το Σουφλί, ολόμαλλα πανωφόρια, φορέματα βαμβακερά, ινδικά. Οι υφάντρες της Ελένης Λοϊσίου ύφαιναν στην Ηρακλείτου στους αργαλιούς τους τα υπέροχα μοναδικά σύνολα. Πολύ συχνά η συλλογή των ρούχων εμπλουτίζοταν με ιδιαίτερα κοσμήματα και αξεσουάρ από ταλαντούχους σχεδιαστές εκείνης της εποχής τα οποία ήταν μοναδικά και γίνοταν ανάρπαστα.

Πολύ σύντομα το Γεράνι ξεχώρισε και απέκτησε πιστή πελατεία ενώ τα περιοδικά γάμου είχαν και έχουν πάντα κάτι να γράψουν για μας! Σήμερα, το Γεράνι παραμένει ένας ζεστός χώρος με μοναδικές επιλογές και άψογη εξυπηρέτηση για τις πιο όμορφες στιγμές σας.

Οι χειροποίητες δημιουργίες, η ευαισθησία, η πρωτοτυπία και η καλαισθησία ήταν και είναι ο στόχος μας για ένα υπέροχο και μοναδικό αποτέλεσμα! Όλα γύρω από την πιό όμορφη στιγμή της ζωής μας!

Ευχαριστούμε για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια!

Με εκτίμηση "Γεράνι"

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Γεράνι"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για το γάμο σας:

2 + 2 =

Δημοφιλή Άρθρα