Μεντής - Μουσικές Αίθουσες Δεξιώσεων

Οι κλειστές αίθουσες εκδηλώσεων Μεντής αποτελούνται από τέσσερεις θαυμάσιους χώρους για να γιορτάσετε τις πιο πολύτιμες στιγμές της ζωής σας σε ένα ιδανικό περιβάλλον για κάθε εκδήλωση… γάμους, βαπτίσεις, αρραβώνες, πολιτιστικές εκδηλώσεις, πάρτυ, χοροεσπερίδες, συνεστιάσεις, παιδικά πάρτυ.

Αίθουσα Αχερουσία
Η Αχερουσία είναι μια αίθουσα με δικό της χαρακτήρα με έντονο το παραδοσιακό στοιχείο. Ιδανική για να απολαύσετε τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στον ξεχωριστό της χώρο δίπλα στην εσωτερική πισίνα και τα τρεχούμενα νερά, σε τρία επίπεδα. Η Αχερουσία είναι ένας ευρύχωρος και άνετος χώρος που αποπνέει μία οικεία και δροσερή αύρα, δημιουργώντας το ιδανικό σκηνικό για εκδηλώσεις ολόκληρο τον χρόνο.
Δυνατότητα φιλοξενίας: Ο χώρος διαμορφώνεται ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων σας.

Αίθουσα Παμβώτις
Η Παμβώτις είναι ένας χώρος που δεν απέτυχε ποτέ να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους μας. Ο απαλός φωτισμός της και τα μοντέρνα στοιχεία της στον περιβάλλοντα χώρο δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και φιλοξενίας. Ιδιαίτερα ρομαντικός χώρος με στυλ για ένα εντυπωσιακό σκηνικό που θα συμπληρώσει μια ξεχωριστή εκδήλωση.
Δυνατότητα φιλοξενίας: Ο χώρος διαμορφώνεται ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων σας.

Αίθουσα Λιθαρίτσια
Η Λιθαρίτσια είναι ένας ρομαντικός χώρος με στυλ και άνεση. Η Λιθαρίτσια ενδείκνυται για κάθε είδους διακόσμηση η οποία, μόνο προσδίδει στον χώρο παρά αφαιρεί. Είναι ένας χώρος που φιλοξενεί τόσο γάμους, όσο και βαπτίσεις. Όπως και ο γάμος, έτσι και η βάπτιση είναι κάτι παραπάνω από μία τελετή. Η βάπτιση του παιδιού σας είναι το πρώτο σημαντικό γεγονός της ζωής του και πρέπει να είναι μία γιορτή για μικρούς και μεγάλους.
Δυνατότητα φιλοξενίας: ο χώρος διαμορφώνεται ανάλογα με των αριθμό των καλεσμένων σας.

Mentis Palace
Η ειδικά διαμορφωμένη μας αίθουσα για cocktail parties.
Δυνατότητα φιλοξενίας: ο χώρος διαμορφώνεται ανάλογα με των αριθμό των καλεσμένων σας.

 

Χαρακτηριστικά

300 - 500 Άτομα
Πισίνα
4 αίθουσες - Ο χώρος διαμορφώνεται ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων σας.

Highlights

Επιπλέον Διαθέσιμοι Χώροι

Βίντεο

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Μεντής - Μουσικές Αίθουσες Δεξιώσεων"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για το γάμο σας:

12 + 2 =

Δημοφιλή Άρθρα