Ψεύτικες βλεφαρίδες για έντονο βλέμμα

Ψεύτικες βλεφαρίδες για έντονο βλέμμα

Την ημέρα του γάμου σας θέλετε να είστε απαστράπτουσες, με βλέμμα που θα μαγνητίζει και θα "γράφει" στις φωτογραφίες. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες μπορούν να σας προσδώσουν έντονο βλέμμα, όμως πως να τις επιλέξετε; Δείτε τα κυριότερα είδη τους ώστε να επιλέξετε καθώς και μικρές συμβουλές που θα σας λύσουν τα χέρια...

Είδη βλεφαρίδων
Σειρά από βλεφαρίδες (βεντάλια)
Αποτελεί την πιο διαδεδομένη και φθηνή λύση για τοποθέτηση βλεφαρίδων, δίνοντας εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Μπορείς να τις τοποθετήσεις μόνη σου και ενδείκνυνται για μια μόνο χρήση. Οι βλεφαρίδες είναι κολλημένες σε μια σειρά που συχνά ονομάζεται και μαστίγιο. Τις τοποθετείς με ειδική κόλλα σε όλο το μήκος του ματιού, την οποία απλώνεις κατά μήκος της σειράς.

Μεμονωμένες βλεφαρίδες (ή τουφάκια)
Mικρά τμήματα από βλεφαρίδες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε στην εξωτερική πλευρά του ματιού για άνοιγμα του βλέματος ή σε όλο το μήκος του ματιού για να προσδώσουν όγκο. Εφαρμόζονται με κόλλα στη βάση των κανονικών βλεφαρίδων και έχουν διάρκεια λίγες ημέρες.

Extensions
Μεμονωμένες τριχούλες που εφαρμόζουν στις άκρες των κανονικών βλεφαρίδων με σιλικόνη και αυξάνουν το μήκος τους. Αποτελούν καλή επιλογή για βραδινές εμφανίσεις και δε δίνουν την αίσθηση βάρους στο πάνω βλέφαρο, αλλά δεν αυξάνουν τον όγκο των βλεφαρίδων. Η διάρκειά τους δεν ξεπερνά τον ένα μήνα χωρίς συντήρηση, ενώ το ντεμακιγιάζ τους πρέπει να γίνεται με προσοχή χρησιμοποιώντας μόνο γαλάκτωμα.

Ημιμόνιμες βλεφαρίδες
Μεμονωμένες βλεφαρίδες που ενώνονται με προσοχή με τις κανονικές σου βλεφαρίδες και παραμένουν στο μάτι για 3-6 μήνες. Κοστίζουν πιο ακριβά και θέλουν προσοχή (όχι τρίψιμο στο πλύσιμο των ματιών, ντεμακιγιάζ με προϊόντα που έχουν ως βάση το λάδι) αλλά κρατούν  για αρκετό διάστημα και φαίνονται όμορφες χωρίς βάψιμο. Πρέπει να υπολογίζεται μια συνεδρία συντήρησης κάθε περίπου 30 ημέρες.

Ανάλογα με το είδος θα βρείτε βλεφαρίδες από διάφορα υλικά: φυσικές (από ανθρώπινη τρίχα ή τρίχα ζώων) και συνθετικές.

Χρήσιμες Συμβουλές
Για την επιλογή βλεφαρίδων συμβουλευτείτε την αισθητικό ή τη μακιγιέζ σας. Συζητήστε τις ανάγκες σας και θα σας κατευθύνει όσον αφορά το είδος βλεφαρίδων που είναι ιδανικές για τη δική σας περίπτωση.

Εάν δε γνωρίζετε από που να προμηθευτείτε τις βλεφαρίδες ή δεν είστε σίγουρες για την ποιότητα, ζητήστε από την αισθητικό σας να τις προμηθευτεί για εσάς.

Δοκιμάστε τις βλεφαρίδες λίγες εβδομάδες νωρίτερα, ώστε να είστε σίγουρες ότι δεν σας δημιουργούν αλλεργίες.

Αν και οι πολύ μακριές βλεφαρίδες είναι εντυπωσιακές, μην το παρακάνετε με τις ψεύτικες βλεφαρίδες γιατί δεν θα επιτύχετε το φυσικό αποτέλεσμα που ταιριάζει με το νυφικό μακιγιάζ, ειδικά αν ο γάμος σας είναι το καλοκαίρι.

Εάν επιλέξετε την τοποθέτηση σειράς από βλεφαρίδες, ακολουθήστε το επόμενο tips για πιο φυσικό αποτέλεσμα:
Αφού τις τοποθετήσετε στη βάση των βλεφαρίδων κρατήστε για λίγα δευτερόλεπτα ακίνητο το άνω βλέφαρο για να κολλήσουν καλά. Ύστερα περάστε μια στρώση μάσκαρα ώστε οι ψεύτικες και οι κανονικές σας βλεφαρίδες να αναμειχθούν και να μην ξεχωρίζουν.

Κατά την αφαίρεση χρησιμοποιήστε το ντεμακιγιάζ που ταιριάζει στο κάθε είδος βλεφαρίδας (συμβουλευτείτε τον προμηθευτή ή την αισθητικό σας). Κάντε απαλές κινήσεις και μην τρίβετε έντονα την περιοχή του ματιού ώστε να μην ταλαιπωρήσετε τις φυσικές σας βλεφαρίδες.

photos via pinterest

 

Μοιραστείτε το: 

Δημοφιλή Άρθρα