Κτήμα Λιάρου

Το Κτήμα Λιάρου βρίσκεται στο Κορωπί στην Ανατολική Αττική σε μια προνομιακή τοποθεσία 5,5 στρεμμάτων. Διαθέτει εξωτερικό χώρο ανάμεσα σε καταπράσινα δέντρα με ειδυλλιακό καταρράκτη και πισίνα στο κέντρο, ενώ η κλειστή αίθουσα δεξιώσεων εγγυάται τη διεξαγωγή γαμήλιων εκδηλώσεων όλο το χρόνο.

Εκδηλώσεις κάθε είδους είναι δυνατό να φιλοξενηθούν στους χώρους μας γάμοι, βαπτίσεις, συνέδρια, parties, επαγγελματικά γεύματα, παρουσιάσεις προόντων και υπηρεσιών - όλες με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Eπιπλέον, η υπάρχουσα ηχητική εγκατάσταση είναι κατανεμημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να μεγιστοποιεί το ακουστικό αποτέλεσμα αναδεικνύοντας παράλληλα την εκδήλωσή σας. Eξυπηρετεί επίσης όσες ανάγκες αφορούν στον οπτικοακουστικό εξοπλισμό χάρη στους εξειδικευμένους συνεργάτες του, δίνοντας λύσεις και καλύπτοντας πλήρως την εκδήλωσή σας και σε αυτό τον τομέα.

Οι χώροι είναι δομημένοι έτσι ώστε να διαθέτουν πολύπλευρες αισθητικές και λειτουργικές δυνατότητες, παρέχοντάς σας την ευελιξία να προβάλλετε την προσωπική σας αισθητική.

Το όμορφο εκκλησάκι του κτήματος σε συνδυασμό με τον ατμοσφαιρικό περιβάλλοντα χώρο θα δώσει ένα ρομαντικό τόνο στο γάμο ή τη βάπτιση, ενώ το άνετο πάρκινγκ θα φιλοξενήσει 120 και πλέον αυτοκίνητα των προσκεκλημένων σας.

 

Χαρακτηριστικά

> 500 Άτομα
Πισίνα
Εκκλησάκι
Υπαίθριος χώρος 1500 ατόμων

Tags

Σας προτείνουμε

Δημοφιλή Άρθρα