Κτήμα Τσορού

Το Κτήμα Τσορού βρίσκεται στο Κορωπί, επί της λεωφόρου Αγ. Μαρίνας, με πολύ εύκολη πρόσβαση και άνετο χώρο στάθμεσης. Μέσα σε μία έκταση 25 στρεμμάτων μπορεί να φιλοξενήσει όλα σας τα όνειρα και τις προσδοκίες για μία επιτυχημένη εκδήλωση με τους αγαπημένους σας.

Κάθε προσωπική στιγμή μπορεί να γίνει μοναδική στο Κτήμα Τσορού. Επιλέξτε το Κτήμα Τσορού στο Κορωπί για τη δική σας εκδήλωση γάμου ή βάπτισης, ή ακόμα και ένα εταιρικό ή κοινωνικό event, και εμείς είμαστε σίγουροι ότι έχετε βρει το χώρο που σας αξίζει.

Στο Κτήμα Τσορού, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην άνεση. Γι'αυτό και η αθλητικών διαστάσεων πισίνα του Κτήματος πλαισιώνεται από 5 στρέμματα γκαζόν. Εκεί μπορείτε να διοργανώσετε και τη δική σας δεξίωση κατά τους θερινούς μήνες, με ικανότητα χωρητικότητας 2500 ατόμων. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε την εσωτερική αίθουσα για χειμερινές δεξιώσεις, με ικανότητα φιλοξενίας 500 ατόμων. Η εσωτερική αίθουσα είναι εξοπλισμένη με ανοιγόμενες τζαμαρίες, ώστε οι καλεσμένοι να έχουν απεριόριστη θέα στον εξωτερικό κήπο και την πισίνα του κτήματος, χωρίς να αφήσουν τη θαλπωρή της αίθουσας.

Επιπλέον, το Κτήμα Τσορού σας προσφέρει ένα πλήρες πακέτο διοργάνωσης εκδηλώσεων. Στο μοναδικό εκκλησάκι του Αγ. Εφραίμ μπορείτε να τελέσετε με κατάνυξη το μυστήριο του γάμου ή της βάπτισής σας, χωρίς να επιβαρυνθείτε με το κόστος και τον κόπο της μετακίνησης στο χώρο της δεξίωσης. Το Κτήμα Τσορού, διαθέτει άνετο χώρο στάθμευσης και υπηρεσίες parking για εσάς και τους καλεσμένους σας. Μετά το πέρας του μυστηρίου, οι καλεσμένοι σας μπορούν να προσέλθουν στο χώρο της δεξίωσης μέσω του χώρου υποδοχής, όπου θα απολαύσουν ένα welcome drink. Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες απαιτήσουν τη μεταφορά της εκδήλωσης στην εσωτερική αίθουσα, είναι έτοιμο να ανταποκριθεί με τεχνολογίες φωτισμού, κλιματισμού και εξαερισμού τελευταίας τεχνολογίας.

Μία επιτυχημένη εκδήλωση γάμου ή βάπτισης δεν είναι εφικτή χωρίς το κατάλληλο, ξεχωριστό party! Γι'αυτό το λόγο το Κτήμα Τσορού, διαθέτει ένα κορυφαίο ηχητικό σύστημα που θα εντυπωσιάσει και τον πιο απαιτητικό dj ή μπάντα. Τέλος, οι νεόνυμφοι μπορούν να ξεκουραστούν και να γιορτάσουν την πρώτη τους μέρα στον κοινό τους βίο, στην ειδικά διαμορφωμένη νυφική σουίτα.

Εδώ, όλα γίνονται με γνώμονα τη δική σας ευχαρίστηση και εξυπηρέτηση. Το τέλος μίας προσωπικής εκδήλωσης θα σας βρει χαμογελαστούς και ικανοποιημένους, γνωρίζοντας ότι ότι όλοι στο Κτήμα Τσορού έχουν εργαστεί για να ικανοποιήσουν εσάς και τους καλεσμένους σας.

Χαρακτηριστικά

> 500 Άτομα
Πισίνα
Εκκλησάκι
έως 2.500 άτομα

Highlights


Λεπτομέρειες Εσωτερικού Χώρου : 
έως 500 άτομα στον εσωτερικό χώρο

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Κτήμα Τσορού"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για το γάμο σας:

16 + 2 =

Δημοφιλή Άρθρα