Μαραθώνος Μέλαθρον

Στον Μαραθώνα Αττικής, σε μια καταπράσινη έκταση 7 στρεμμάτων η οποία περιστοιχίζεται  με πανύψηλα  λέιλαντ δημιουργήσαμε μαζί με μια ομάδα έμπειρων αρχιτεκτόνων το κτήμα γάμου ''ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ''.

Πρόκειται για ένα υπέροχο κτήμα εκδηλώσεων χωρητικότητας έως 700 ατόμων σε καθιστό μπουφέ το οποίο αποτελεί τη νέα hot επιλογή στον τομέα της προσωπικής δεξίωσης. Το κτήμα περιβάλλεται από πέτρινες αψίδες οι οποίες έχουν συνεχή εναλλαγή φωτισμού προσφέροντας μια υπέροχη ατμόσφαιρα στην πιο σημαντική βραδιά σας, το γάμο σας.

Η πισίνα γύρω απ΄την οποία γίνεται το στήσιμο της δεξίωσης  και η τάφρος με συνεχή ροή νερού θα ομορφύνουν ακόμα περισσότερο τις ξεχωριστές στιγμές σας.

Στον περιβάλλοντα χώρο τοποθετούνται stools και καναπέδες ιδιαίτερης αισθητικής προσφέροντας μια επιπλέον άνεση στους προσκεκλημένους σας.

Το πανέμορφο αδειοδοτημένο από την Μητρόπολη εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης σας δίνει την δυνατότητα να τελέσετε το μυστήριο το οποίο επιθυμείτε χωρίς να χρειαστεί να ταλαιπωρηθούν οι καλεσμένοι σας με άσκοπες μετακινήσεις.

Χαρακτηριστικά

> 500 Άτομα
Πισίνα
Εκκλησάκι
έως 500 άτομα

Highlights

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Μαραθώνος Μέλαθρον"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για το γάμο σας:

4 + 2 =

Δημοφιλή Άρθρα