Μαραθώνος Μέλαθρον

Μαραθώνος Μέλαθρον

Στον Μαραθώνα Αττικής, σε μια καταπράσινη έκταση 7 στρεμμάτων η οποία περιστοιχίζεται  με πανύψηλα  λέιλαντ δημιουργήσαμε μαζί με μια ομάδα έμπειρων αρχιτεκτόνων το κτήμα γάμου ''ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ''.

Πρόκειται για ένα υπέροχο κτήμα εκδηλώσεων χωρητικότητας έως 700 ατόμων σε καθιστό μπουφέ το οποίο αποτελεί τη νέα hot επιλογή στον τομέα της προσωπικής δεξίωσης. Το κτήμα περιβάλλεται από πέτρινες αψίδες οι οποίες έχουν συνεχή εναλλαγή φωτισμού προσφέροντας μια υπέροχη ατμόσφαιρα στην πιο σημαντική βραδιά σας, το γάμο σας.

Η πισίνα γύρω απ΄την οποία γίνεται το στήσιμο της δεξίωσης  και η τάφρος με συνεχή ροή νερού θα ομορφύνουν ακόμα περισσότερο τις ξεχωριστές στιγμές σας.

Στον περιβάλλοντα χώρο τοποθετούνται stools και καναπέδες ιδιαίτερης αισθητικής προσφέροντας μια επιπλέον άνεση στους προσκεκλημένους σας.

Το πανέμορφο αδειοδοτημένο από την Μητρόπολη εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης σας δίνει την δυνατότητα να τελέσετε το μυστήριο το οποίο επιθυμείτε χωρίς να χρειαστεί να ταλαιπωρηθούν οι καλεσμένοι σας με άσκοπες μετακινήσεις.

Η αποκλειστική συνεργασία του κτήματος με το διακεκριμένο catering ''ΠΛΕΙΑΔΕΣ'' εγγυώνται ότι εσείς και οι καλεσμένοι σας θα απολαύσετε τις εμπνευσμένες δημιουργίες των σεφ οι οποίοι θα δημιουργήσουν για εσάς τις πιο νόστιμες συνταγές με εξαιρετικές πρώτες ύλες ενώ  το έμπειρο προσωπικό μας  θα φροντίσει για όλες τις λεπτομέρειες με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα χωρίς να χρειαστεί να αγχωθείτε για το παραμικρό.

Ένα ακόμη σημαντικό σημείο υπεροχής που θα συναντήσετε στο ''ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ'' είναι η ασυναγώνιστη τιμή την οποία θα σας προσφέρουμε. Χωρίς κανένα ίχνος υπερβολής το ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ και οι ΠΛΕΙΔΕΣ catering θα σας προσφέρουν μια άψογη δεξίωση με ένα κόστος το οποίο θα σας αφήσει κάτι παραπάνω από ικανοποιημένους.

Χαρακτηριστικά

> 500 Άτομα
Πισίνα
Εκκλησάκι
έως 700 άτομα

Highlights

Απεριόριστο Ωράριο

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Μαραθώνος Μέλαθρον"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για το γάμο σας:

1 + 3 =

Δημοφιλή Άρθρα