Κτήμα Κλεοπάτρα Δεξίωση Γάμου Κορωπί

Κτήμα Κλεοπάτρα

Σ΄ ένα πανέμορφο περιβάλλον που συνδυάζει καλαισθησία αλλά και άψογη οργάνωση μπορείτε να πραγματοποιήσετε κάθε σας επιθυμία έτσι ώστε η εκδήλωσή σας να μείνει αξέχαστη σε εσάς και τους καλεσμένους σας. Σε μικρή απόσταση από την Αθήνα, θα βρεθείτε σε ένα χώρο μοναδικό που υπόσχεται να σας κάνει να ξεχάσετε όλα όσα γνωρίζατε για τις δεξιώσεις γάμου!

Το κτήμα γάμου Κλεοπάτρα είναι ο ιδανικός πολυχώρος δεξιώσεων για να φιλοξενήσει το γάμο σας, τη βάπτιση του παιδιού σας, το εταιρικό ή προσωπικό σας πάρτυ. Με πισίνα και εκκλησάκι για να τελέσετε το μυστήριο του γάμου σας, το κτήμα Κλεοπάτρα στην Ανατολική Αττική είναι παντός καιρού. Μπορείτε να κάνετε το γάμο σας όλες τις εποχές, άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο και χειμώνα.

Σε ένα όμορφο περιβάλλον, με ποιότητα υπηρεσιών και προσιτές τιμές, μπορείτε να πραγματοποιήσετε το γάμο ή τη βάπτιση του παιδιού σας. Αναλαμβάνουμε τη διακόσμηση του γάμου, το στολισμό του χώρου δεξίωσης και της εκκλησίας, το μενού και τη μουσική. Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρίες catering ώστε να προσφέρουμε αξέχαστες γεύσεις και εμπειρίες στους καλεσμένους σας. Το Κτήμα Κλεοπάτρα διαθέτει χώρο δεξιώσεων για το γάμο, βάπτιση ή πάρτυ σας και βρίσκεται στο Κορωπί, Αθήνα, στα νότια προάστια της Αττικής.

Καλέστε μας σήμερα για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κτήμα γάμου Κλεοπάτρα στα Μεσόγεια και ελάτε να μας επισκεφθείτε από κοντά.

Χαρακτηριστικά

> 500 Άτομα
Πισίνα
Εκκλησάκι

Tags

Σας προτείνουμε

Δημοφιλή Άρθρα