Ηλίου Πέτρα

Η ομάδα Wedding Day σας καλωσορίζει στο κτήμα «Ηλίου Πέτρα» στην Ανατολική Αττική και σας προσκαλεί να οργανώσετε μαζί μας την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας σ΄ ένα σκηνικό βγαλμένο απ’ τα παραμύθια και τα όνειρα!

Το κτήμα μας βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο της περιοχής του Μαρκόπουλου (θέση Μερέντα), τριγυρισμένο από έναν εντυπωσιακό ελαιώνα, με απεριόριστη θέα στα Μεσόγεια. Διαθέτει τρεις αυτόνομους χώρους («Ήλιος», «Πέτρα», «Πύργος») που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 500 άτομα, και να διαμορφωθούν κατάλληλα ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις αισθητικές και πρακτικές απαιτήσεις της πιο ξεχωριστής μέρας της ζωής σας.

Ο χώρος έχει διαμορφωθεί με υψηλή αισθητική αλλά και γνώμονα το σεβασμό στο φυσικό τοπίο, ενώ η ποικιλομορφία που προσφέρει μας παρέχει τη δυνατότητα να καλύψουμε διαφορετικές προτιμήσεις και να δημιουργήσουμε ξεχωριστά σκηνικά, μοναδικά προσαρμοσμένα στη δική σας αισθητική. Με ξύλο και πέτρα, παίζοντας με το φως με τη βοήθεια artistic κρυφών φωτισμών, αλλά και με τις εξαιρετικές συνθέσεις με κεριά, που αποτελούν σήμα κατατεθέν της Wedding Day, φτιάχνουμε μοναδικούς στολισμούς για να ντύσουν το γάμο σας.

Χαρακτηριστικά

> 500 Άτομα
Εκκλησάκι

Tags

Σας προτείνουμε

Δημοφιλή Άρθρα